Tieto Aquarius Wrocław

  • Klient: Tieto Poland
  • Projekt i realizacja: Kolektyf
  • Zdjęcia użyte w projekcie: Karolina Kosowicz
  • Miejsce: Wrocław
  • Realizacja: 2013

Zdjęcia: Karolina Kosowicz

Trzy piętra, trzy kolory, jedna idea – oryginalna, wychodząca poza schematy przestrzeń biurowa. Tak najkrócej możemy opisać nasz realizację dla Tieto Poland – wnętrza biurowca Aquarius mieszczącego się we Wrocławiu przy ul. Swobodnej. Na trzech kondygnacjach zaprojektowaliśmy i wykonaliśmy grafikę ścienną oraz wayfinding i signage. Realizując projekt dla wrocławskiego oddziału Tieto Poland, chcieliśmy w jakiś sposób wyróżnić przestrzeń meeting room’ów. Powstał pomysł, żeby w ramach grafiki ściennej w tych częściach biurowca umieścić zdjęcia najbardziej charakterystycznych miejsc Wrocławia.

1205TIETOa
1205TIETOpanoB
1205TIETOe
1205TIETOpanoC
1205TIETOx3b
1205TIETOc
1205TIETOj
1205TIETOf
1205TIETOx3a
1205TIETOd
1205TIETOpanoA
1205TIETOg